3 Haziran 2010 Perşembe

Napolyon Para Para Para

Ňapolyon Nedir?


Ňapolyon, ilgi alanlarınıza göre, seçkin markalardan özel kampanyaları, izniniz doğrultusunda size ulaştırır. Size özel bu kampanyalarla ayrıcalık ve zaman kazandırır. Gelen reklam mesajları ile sevdiğiniz markaları takip ederek yeni ürünlerinden ilk önce siz haberdar olur, bazı ürünleri deneme fırsatı yakalarsınız.

Ayrıca bu reklam mesajlarını okumanız sonucunda, aktiflik derecenize göre değişen oranlarda ňap (Ň) kazanırsınız. Reklam kampanyalarını takip ederek kazandığınız ňaplar karşılığında pek çok seçkin markanın yalnız siz üyelerimize özel fırsatlarından yararlanabilir, anlaşmalı olduğumuz çeşitli web sitelerine ňaplarınızı transfer edebilirsiniz.


» Üye ol hemen ňaplamaya başla!
Üyeliğini aktive et 1.000 Ň kazan
Üyeliğini aktive et 1.000 Ň kazan
Napolyon üyeleri özeldir, ayrıcalıklıdır, katılımcıdır, karar vericidir, paylaşımcıdır. Sen de bu dünyanın bir parçası olmak istemez misin?
Profilini bilgilerini doldur 9.000 Ň kazan

Profil bilgilerini doldur 9.000 Ň kazan
Profil Bilgilerinizi doldurarak, hem ilgilendiğiniz markaların özel kampanyalarından haberdar olun hem de ňap kazanın.
Davetinle gelen her üye için 300 Ň kazan
Davetinle gelen her üye için 300 Ň kazan
Arkadaşlarınızı davet edin, onlar da Fırsat bu fırsat Ňapolyon'a üye olsunlar! Hem siz ňaplayın, hem arkadaşlarınız ňaplasın!
Fırsatları ňapla
Fırsatları ňapla
Napolyon'da biriktirdiğiniz ňapları hediye çekleri, indirimler, teklifler, çekilişler, ayrıcalıklar şeklinde kolay erişilebilir, fırsatlara dönüştürün.


Ňapolyon'daki tüm aktiviteleriniz karşılığında ňap (Ň) kazanır ve ňaplarınızı fırsata dönüştürürsünüz.

Üye ol,
Profil bilgilerini doldur,
Katılım göster,
Davet gönder,
Ňaplarını fırsata/nakde dönüştür

Ňapolyon'daki katılımlarınız karşılığında kazandığınız puan birimidir. Ňaplarınız, size çeşitli fırsatlar olarak geri döner.

Hiç yorum yok: