20 Haziran 2010 Pazar

Bebekler Banyoda Fotoğraf Yarışması

Biliyoruz onun her anı güzel. Hele banyoda suyla oynarken o kareyi görüntülemek istediğiniz çok olmuştur. İşte size fırsat, çekin yollayın.

Katılım Şartları
1. Yarışmaya 18 yaş üzeri herkes katılabilir. Mother&Baby Dergisi, Ciner Gazete Dergi Basım Yayıncılık San. Tic AŞ'de çalışan personel, Seçici Kurul ve birinci derece akrabaları dışında konuya ilgi duyan tüm amatör ya da profesyonel fotoğrafçılara açıktır.
2. Yarışmaya eser gönderenler, eserlerin kendilerine ait olduğunu beyan ve taahhüt etmiş sayılır. Mother&Baby Dergisi Ciner Gazete Dergi Basım Yayıncılık San. Tic AŞ katılımcıların fotoğraflarıyla ilgili izinler ve telif haklarıyla ilgili herhangi bir sorumluluk kabul etmez.
3. Daha önce başka yarışmalarda dereceye girmiş, daha önce yayınlanmış eserler yarışmaya kabul edilmez.
4. Yarışmaya renkli veya siyah beyaz fotoğraflarla katılabilirsiniz.
5. Yarışmaya katılacak fotoğrafların kısa kenarı en az 18 cm. uzun kenarı en fazla 40 cm. olarak, hem fotoğraf kağıdına basılı hem de minimum 300 dpi 2000 X 3000 piksel çözünürlükte JPEG formatında dijital olarak CD'ye yazdırılmış olmalıdır.
6. CD'ye kayıt edilen her fotoğrafın sıra numarası ve eser adı mutlaka belirtilmelidir. (Örnek: 1- eser adı). Fotoğrafla ilgili bu unsurdan birinin noksan olması halinde başvuru değerlendirmeye alınmayacaktır. CD üzerine isim ve soyadı yazılarak gönderilmelidir. Birden fazla fotoğraf olması durumunda fotoğraflar aynı CD içerisine JPEG olarak kayıt edilmelidir. Fotoğraf ismi CD'ye kaydedilirken formda bulunan şekilde sırasıyla sıra no-eser adı şeklinde yazılmalıdır. Gönderilen fotoğraflardaki kenar boşluksuz olmalıdır.
7. E-posta ile başvuru yapılmamaktadır.
8. Dereceye giren fotoğraflar Mother&Baby dergisinde yayınlanacaktır.

Eserlerin Gönderilmesi ve İadesi
Katılım formu ve lisans sözleşmesi eksiksiz doldurulmalıdır. CD kayıtlarındaki görüntülerin adlandırılmaları katılım formu ile aynı olmalıdır. Kayıtlı CD, fotoğraflar ve katılım formu gönderim sırasında hasar görmeyecek şekilde paketlenip yarışma adresine elden veya posta yoluyla teslim edilecektir. CD ve fotoğraflar iade edilmeyecektir. 

Postadaki kaybolma, gecikme ve hasardan Mother&Baby Dergisi, Ciner Gazete Dergi Basım Yayıncılık San. Tic AŞ sorumlu değildir. Mother&Baby Dergisi, Ciner Gazete Dergi Basım Yayıncılık San. Tic AŞ postaları aldığına ilişkin teyit göndermeyecektir.

Yarışma Başvuruları

Son Katılım Tarihi: 31 Ağustos 2010

Gönderim Adresi
Mother&Baby Dergisi
Abdülhak Hamit Caddesi
No: 25 Kat: 6
Taksim - Beyoğlu / İstanbul
34437 Tel: 0212 313 66 02

Hiç yorum yok: