17 Haziran 2010 Perşembe

Air France'dan seçtiğiniz bir şehre gidiş dönüş bilet kazanın!

Foodandtravel.com.tr ve Air France bir yeniliğe daha imza atıyor ve sitemizi ziyaret eden kişilere istedikleri destinasyona gidiş dönüş bilet veriyor!



Paris, New York ve Londra şehirlerinden birine gidiş dönüş bilet kazanmak için kampanya formunu eksiksiz doldurun ve bu üç şehirden birini seçerek üstteki "Cevap" kutusuna yazın.



En çok tercih edilen destinasyonu seçenler arasından 75. ve 150. kişi, seçmiş olduğu destinasyona gidiş dönüş bilet kazanacak!






İyi şanslar!





KATILIM KOŞULLARI

1. Yarışma sadece Türkiye'de ikamet eden 18 yaş ve üstü katılımcılara açıktır. FoodandTravel.com.tr, Ciner Gazete Dergi Bas. Yay. San. Ve Tic. A.Ş., Air France ve KLM çalışanları ve aileleri yarışmaya katılamaz.

2. Her katılımcının sadece bir şehir seçme hakkı vardır. Mükerrer seçimler dikkate alınmayacaktır. Yarışmamıza katılım yapanların IP adresleri sistemimizde kayıt altına alınmaktadır. Aynı bilgisayardan yapılan çoklu katılımlar tespit edildiği takdirde sadece yapılan ilk katılım geçerli sayılacaktır.

3.Yarışma ödülü, toplam 2 kişiye, Paris, New York ve Londra destinasyonları arasından en çok tercih edilen bir destinasyon için, birer adet Air France Gidiş-Dönüş biletidir.

4. Kazanan yarışmacılar, Temmuz ayı içerisinde www.foodandtravel.com.tr adresinde açıklanacaktır. Ayrıca talihlilere gönderdiği iletişim bilgileri aracılığıyla kazandığı bildirilecektir.

5. Verilen ödül nakde çevrilemez; başkasına devredilemez.

6. Yarışma ödülü, Paris, New York ve Londra destinasyonları arasından en çok tercih edilen destinasyonu seçen 75. ve 150. kişiye verilecektir.

7. Yarışmaya katılan kişiler, isimlerinin ve genel konumlarının reklam amacıyla kullanılacağını kabul etmiş sayılır.

8. Yarışma sonucu kesindir. İtiraz kabul edilmeyecektir.

9. Ciner Gazete Dergi Bas. Yay. San. Ve Tic. A.Ş. ödülün talihliye verilmesi aşamasına kadar sorumludur. Kazanılan bilet ile yapılan uçak yolculuğu esnasındaki tüm işlem ve eylemlerden Air France ile KLM sorumlu olacaktır.

10. Yarışmaya katılan kişiler katılım koşullarını kabul etmiş sayılır. Katılımcının şartlara uymaması halinde katılımı iptal edilir.



Air France ve KLM Bilet Kuralları

1. Seyahate son çıkış tarihi 31 Mart 2011'dir.

2. En fazla kalış süresi 1 Ay'dır.

3. Tarih değişikliği bilet kesildikten sonra yapılmaz.

4. Bilet iadesi yoktur.

5. Havalimanı vergileri yolcuya aittir.

6. Rezervasyon, sadece Air France ve KLM ofisi tarafından yapılır. Talep edilen uçaklarda ödül bilet sınıfında müsaitlik olması durumunda rezervasyon yapılabilir. Seyahat tarihinden en geç 1 ay önce, tarihlerin Air France ve KLM ofisine bildirilmesi gereklidir. Rezervasyon için iletişim bilgileri kazanan kişinin e-posta adresine gönderilecek ödül bilet mektubunda yer alacaktır.

7. Kazanılan biletler, 6-15 Eylül 2010, 10 Kasım-30 Kasım 2010, 19 Aralık 2010-10 Ocak 2011 tarihlerinde uçakların doluluğu nedeniyle kullanılamaz.

8. Air France ve KLM'in uçak bileti kazanan talihlilerin belirlenmesinde bir sorumluluğu bulunmamaktadır. Kazanan kişilerin isim/soy isim ve e-posta adresleri FoodandTravel.com.tr ekibi tarafından Air France ve KLM ile paylaşılacak, kazananlara Air France ve KLM tarafından ödül bilet mektubu iletilecektir.

9. Yarışmaya katılan kişiler Air France ve KLM bilet kurallarını kabul etmiş sayılır. Katılımcının şartlara uymaması halinde katılım

Hiç yorum yok: